Giydirme Cephe Sistemleri

Yüksek Isı Yalıtımlı Alüminyum Cephe Sistemleri

Düşük ısı geçirgenlik katsayısına ve üç kat veya iki kat yalıtımlı cama sahip büyük boyutlu üniteler ile tamamı cam zarif cephe, bina kabuğu için mimari ve teknik açıdan kaliteli çözümler sunar.

 

Estetik ile teknolojik yeniliklerin kombinasyonu - Isı yalıtımlı sistem olarak Pidosan FW 60+ SG ve yüksek ısı yalıtımlı sistem olarak üç kat yalıtımlı cama sahip Pidosan FW 60+ SG.SI modeli ile geniş yüzeyli, tamamı cam cepheler yapılabilir. Hemyüz cephe görünümü, sadece içeriden görülebilen profillerle sağlanır. Dış taraftan sadece ince hatlı fugalara sahip cam yüzeyler görünür. Yüksek ısı yalıtımlı SI izolatörleri, ön dolgu ve üç yalıtım camı düşük Ucw değerleri sağlar.

 

SG (strüktürel camlama) cam cepheler sadece tamamı cam görünümlü olarak uygulanmaz, ayrıca cephenin yarı silikon görünümlü olarak uygulanmasına da imkan verir. Geniş bir ürün yelpazesine sahip kapak profilleri yardımıyla cephenin yatay da veya düşey de olarak vurgulanması sayesinde farklı mimari etkiler yaratır.

Isı Yalıtımlı Alüminyum Cephe Sistemleri

Yalıtımsız uygulama elemanı Pidosan Pencere AWS 102.NI ile sıcak iklim bölgelerinde de yüksek teknoloji cephelerinde verimli havalandırma.

Isı yalıtımlı Pidosan Pencere AWS 102, çepeçevre geniş açılma kesitleri ile paralel açılan pencere (PAF) ve düşmeli ters vasistas (SK) açılım türlerinde yüksek teknoloji dik cephelerde ideal havalandırma koşulları sağlar. Kademeli yalıtım camlı tasarım seçeneğine sahip modelde cephe mimarisine uyumlu bir entegrasyonu mümkündür. Pidosan AWS 102, 250 kg'a kadar kanat ağırlıklarına izin verir. Kullanım manuel veya elektrikli olarak gerçekleşir, istek üzerine bina otomasyonuna bağlantılı yapılması da mümkündür

Panel Cephe Sistemleri

Planlama güvenliği yeniden tanımlandı

Pidosan 3D tasarım ve teknik tanımlama yazılımları, ilk eskizden binanın tamamlanmasına kadar olan planlama ve üretim zincirininin tamamını güvenilir ve verimli bir şekilde destekler. Standart üç boyutlu tasarım programlarının ve Building​ Information​ Modeling yazılımının ​arayüzleri hızlı, güvenli bir planlama ve uygulama sürecine ve ayrıca makine kontrolü ve kurulum talimatı ile sorunsuz bir veri alışverişine izin verir.

Üst Konstrüksiyon Cephe Sistemleri

Üstün performans özelliklerine sahip pasif ev sertifikalı çelik (ST) ve ahşap (TI) üzeri cephe sistemiyle pasif ev kalitesinde ışıklıklar ve büyük yüzeyli düşey cepheler kolayca üretilebilir. Sistem tasarımına ait Uf değerleri çelik ve ahşapta 0,8​ W/(m²K)'ye varan seviyelerdedir (vida etkisi dahil) ve böylece Darmstadt'daki pasif ev enstitüsünün en yüksek değerlerini karşılamaktadır. 50 mm, 60 mm ve 75 mm'lik sistem genişliklerine sahip Schüco çelik (ST) ve ahşap (TI) üzeri sistemler, enerji verimli bina yapının rasyonel imalat ve montaj ile birleştirmektedir.

 

Yalıtım açısından özellikle hassas çatı uygulamalarında yenilikçi yalıtım sistemi ve adapte edilmiş vida kılavuzu sayesindeki uygulamada yüksek ısı yalıtımı sağlar. Özellikle 3 'lü cam kombinasyonunda, yük taşıma ve vida kılavuzluğu açısından yeni AOC konstrüksiyonu için yenilikçi ve patentli sistem ürünleri sayesinde geniş yüzeyli cam boyutları artık bir sorun olmaktan çıkmıştır.

 

Cam Cephe Sistemleri

Karmaşık cephe geometrisi; yüksek seviyede talepleri karşılayan tasarım, parametrik planlama yöntemleri ve birbiri ile uyumlu süreç zincirleri sayesinde sistemde ilk defa mümkün

Pidosan Parametrik Sistem, geometrik olarak serbestçe tasarlanabilen üç boyutlu bina kabuklarına uygun şekilde Pidosan cephe sistemlerinin bir sonraki evresidir. Parametrik tasarım yöntemleri ve buna bağlı sistem yaklaşımını baz alan Pidosan Parametrik Sistem; planlamacılara maksimum özgürlük, uygulamacılara uygulama güvenliği ve işverenlere maliyet şeffaflığı sağlar.